Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Termos tutkunlarının buluşma noktası Termos Dünyası yenilendi! - Termos Dünyası

Termos tutkunlarının buluşma noktası Termos Dünyası yenilendi!

Merhaba! Bu yazımızda size bizim için heyecan verici bir olaydan bahsetmek için buradayız. Termos Dünyası olarak, web sitemizin arayüzünü baştan sona yeniledik veartık daha sade/ şık bir görünümle karşınızdayız. Yenilenen kurumsal kimliğimiz ve web arayüzümüz, alışveriş deneyiminizi daha da keyifli hale getirmeyi amaçlamak ile birlikte bizim için çok daha fazlası!

İki yıl önce başladığımız Termos Dünyası yolculuğumuzda her gün aynı tutkuyla çalışmalarımızı sürdürürken, olumlu ve olumsuz yorumlarınız ile her geçen gün kendimizi ve sunduğumuz hizmeti geliştirerek bu güne kadar gelmiş bulunuyoruz. Lütfen her zaman olduğu gibi her konuda soru, görüş veya merak ettikleriniz için iletişim geçmekten çekinmeyin! 

En iyi termos markalarını bir araya getiriyoruz

Birbirinden ünlü markaların termos ürünlerini bir araya getiriyoruz. Stanley, Fellow, Aladdin ve daha pek çok dünya markası artık Termos Dünyası'nda. Kaliteyi ve estetiği bir arada sunan bu markaların ürünlerini sizin için özenle seçtik. İlerleyen süreçte de en iyi termos modellerine mağazamızda yer vermeye devam edeceğimizin haberini de şimdiden vermiş olalım. 



Artık 24 Bottles termoslarını da Termos Dünyası mağazasında bulabilirsiniz. 24 Bottles, sıradışı su şişesi benzeri tasarımı ve termosların üzerinde yer alan çeşitli görsel motifleriyle dikkat çekiyor. Bu yeni marka ile şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada bulacaksınız. Termosları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hızlı kargo ve kolay iade imkanı

Ziyaretçilerimize iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmak ve bu deneyimi daha da kolaylaştırmak için sadece arayüzümüz yenilemekle kalmayıp, hızlı kargo ve kolay iade seçenekleri sunuyoruz. Siparişlerinizin hızla kapınıza ulaşmasını istiyoruz ve herhangi bir nedenle memnun kalmamanız durumunda, iade işlemlerinizi sorunsuzca yapabilmeniz için elimizden geleni yapıyoruz.

Çünkü biliyoruz ki alışveriş yaparken güven duygusu ve kolaylık kadar önemli bir şey yoktur. Sizlerin memnuniyeti, bizim için en büyük başarıdır. Bu nedenle size en iyi hizmeti sunma adına her zaman çaba gösteriyoruz. Herhangi bir konuda yardımcı olmak veya sorularınızı yanıtlamak için sizi dinlemekten mutluluk duyarız.

İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok