Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Stanley Travel Mug serisinin en büyüğü ile tanışın - Termos Dünyası

Stanley Travel Mug serisinin en büyüğü ile tanışın

Seyahat tutkunları, yoğun iş temposunda olanlar ve sıcak içeceklerini yanında taşımaya düşkün olanlar için yeni bir model var! Bugün Stanley Trigger Action serisinin en büyük ve en yüksek performanslı ürünü olan 0.59L hacimli termos ile karşınızdayız. 

Stanley Trigger Action serisinin en büyük termosu lan bu model, içeceğinizi 9 saat boyunca sıcak, 12 saat boyunca ise serin tutma kabiliyetine sahiptir. Üstelik, bu özel travel mug modeli, buz takviyesiyle birlikte kullanıldığında içeceği inanılmaz bir şekilde 40 saate kadar serin tutabiliyor. Bu, uzun yolculuklarda, ofiste veya açık havada geçirdiğiniz her anın tadını çıkarmanız için mükemmel bir özellik olarak dikkat çekiyor.

Sadece performansıyla değil, aynı zamanda sağlam yapısı ve kullanıcı dostu tasarımıyla da öne çıkan bu ürün, asla sızıntı yapmaz ve gün boyunca içeceğinizi sıcak tutarak keyifli bir deneyim sunar. Stanley tarafından üretilen bu termos, içeceğinizin sıcaklığını korurken dış yüzeyinin her zaman serin kalmasını sağlayarak, her an elinizde güvenle yaşıyabileceğiniz bir seyahat arkadaşına dönüşecek.

Büyük tutkular için büyük bir seçim

Stanley'in eşsiz Travel Mug serisi, özellikle 0.59L hacmiyle dikkat çekiyor. Bu harika ürün, sizi sıcak kahveniz veya soğuk içeceğinizle buluşturmanın mükemmel bir yolu. Stanley 0.59L Travel Mug, sadece boyutuyla değil, aynı zamanda sahip olduğu özelliklerle de öne çıkıyor.

Stanley, uzun bir geçmişe ve kaliteli ürünleriyle tanınan bir firma olarak, hayatı daha iyi hale getiren çözümler üreterek sektörde öncü bir rol üstlenmiştir. Özellikle gün boyu yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak adına geliştirdiği üst düzey ürünlerle bilinen Stanley, kullanıcıların beklentilerini aşmaya devam ediyor.

Tetik mekanizmasıyla tek el kullanımı kolaylaştıran tasarımı, dökülme, sıçrama veya sızıntı ihtimalini ortadan kaldırıyor. Sızıntı konusunda endişe duymadan doldurup yola koyulabilirsiniz! Termostan kahvenizi yudumlamak için tek elle kolayca düğmeye basmanız yeterlidir. Ekstra büyük boyutta olan bu model, diğer modeller gibi aracınızın bardak tutucusuna rahatça sığar ve kahvenizi daha uzun süre sıcak tutar. Stanley müşterilerinden tam not alan bu ürün hakkındaki teknik bilgileri aşağıda sizin için sıraladık. 

Özellikler

  • Ağırlık: 0,41 kg
  • Boyutlar: 73 x 73 x 254 mm

Detaylar

  • Klasik Seri
  • 18/8 paslanmaz çelik, BPA içermez
  • Çift duvarlı vakum yalıtımı
  • Sızdırmaz + paketlenebilir
  • Tetiklemeli, basma düğmeli kapak
  • Kolay temizlenebilir kapak, bulaşık makinesinde yıkanabilir
  • Araba bardağı uyumlu

İsteyebileceğiniz en yüksek performanslı seyahat kupası

Trigger Action modeli sahip olduğu yalıtım teknolojisi sayesinde kahveyi soğukta bile çok iyi sıcak tutar ve kesinlikle sızıntı yapmaz. Çantanızda güvenle taşıyabilirsiniz. Kolayda çıkarılabilir kapak temizliği kolaylaştırır. Yapımında kullanılan malzeme kalitesi sayesinde son derece dayanıklı olan bu termosu yıllarca aynı performansında kullanmaya devam edebilirsiniz.

Stanley kalitesi, termos yapımında kullanılan malzemelerden, sızdırmaz yapısından ve sundukları ömür boyu kaliteden gelir. Tüm Stanley modelleri, distribütör firma tarafından ömür boyu garanti kapsamı altındadır. Kullanıcı kaynaklı kusurlar garanti kapsamında değerlendirilmemektedir. 

Dikkat çeken özellikler

Sınıfının en iyisi: Stanley Trigger Action Mug, çoğu bardak tutacağına sığacak şekilde tasarlanmıştır. Çift duvar vakumlu izolasyon, içeceğinizi 9 saate kadar sıcak tutar. İçeceğiniz ayrıca 12 saat boyunca soğuk veya 40 saat boyunca buzlu kalabilir.

Dayanıklı: Normal kupalardan farklı olarak, bu ürün 18/8 paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiştir, bu da onun zorlu koşullara dayanabileceği anlamına gelir. Her şey BPA içermeyen malzemelerle yapıldığından içeceğiniz güvenli bir şekilde tüketilebilir.

Sızdırmaz kapak: Tetik mekanizlamlı kapak aynı zamanda sızdırmıyor! Bu sayede seyahatlerinizde termosunu çantanızda güvenle taşıyabilirsiniz. Kapak aynı zamanda tek el kullanımı için büyük konfor sağlamaktadır . Üst kısımda bulunan ağızlık açan düğmeye bastığınızda kilit mekanizması açılır ve içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Sızdırmak kapak özelliği sayesinde iş çantanıza atabilir ve endişelenmeden kullanabilirsiniz.

Kolay temizlenebilirlik: Termos başlığı rahatça açılır. Bu sayede termosunuzu kullandıktan sonra rahatça yıkayabilirsiniz. Termos temizliği hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki blog yazılarını inceleyebilirsiniz.

İlgili içerikler

İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok