Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Contigo Termos Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazının İçinde! - Termos Dünyası

Contigo Termos Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazının İçinde!

Contigo termos markaları arasında kendisini kanıtlamayı kısa zamanda başardı. İlk olarak 1999 yılında üretilip piyasaya sürüldü. Buna rağmen ürünlerinin kalitesiyle termos kullanıcılarına kendini kabul ettirdi.

Özellikle kamp severlerin en sık kullandığı kamp ekipmanları arasında termoslar bulunur. Gerek yemek termosları gerek kahve termosları kamp çadırının içerisinde mutlaka yerini alır. Profesyonel kampçıların sıklıkla tercih ettiği birkaç marka arasında bulunan Contigo termosları başlangıç seviyesindekiler de kullanabilir. Ayrıca termos kullanımı yalnızca kamp aktivitesi içerisinde olmaz. Günlük hayatta da termoslara sıklıkla ihtiyaç duyarız. Son yıllarda kapitalist düzene karşı bilinçlenen insanlar artık her yere kendi kahvesini taşımayı tercih ediyor. Tabi bunu yaparken ise en sağlam ve dayanıklı termoslar kullanılıyor. Kalitesinden ödün vermeyen termoslar arasından yapılacak güzel bir seçim termos ihtiyacını uzun yıllar karşılamaya yetebilir. Contigo termos hakkında detaylı bilgiler öğrendiğinizde markanın beklenenleri karşıladığını göreceksiniz.

Yüzlerce ürün

Contigo sunduğu yüzlerce ürün seçeneği ile kullanıcılarına geniş bir yelpaze açıyor. Pek çok farklı hacim ve tasarımlarla ürettiği sayısız termoslardan kendinize uygun olanı rahatlıkla seçebilirsiniz. Özellikle küçük hacimli günlük termoslarda ve muglarda öne çıkan firma bu konuda gerçekten iddialı olduğunu her üründe gösteriyor.

0.30 l, 0.47 l, 0.74 l, 0.59 l, 1.2 l gibi çok farklı hacimlerde üretilmiş termosları bulunuyor. Hacim konusunda seçim yaparken nerede ve kimlerle kahve içerken kullanacağınızı göz önünde bulundurabilirsiniz. Yalnızca kendiniz için demleyeceğiniz kahvelerde tercihen küçük hacimleri kullanabilirsiniz. Ancak kalabalık hafta sonu piknikleri veya kampları gibi gezilerde 1.2 L gibi büyük hacimleri tercih edebilirsiniz.

Contigo termoslar genellikle capcanlı renklerle termos kullanıcılarının gözünü alır. Tasarımlarında bulunan cazibe ile birden farklı renge yönelebilirsiniz. Zararı yok ev için ayrı, iş yeri için ayrı termoslar tabi ki kullanabilirsiniz. Bu sayede termos unutma derdinden de kurtulmuş olursunuz. Kırmızı, pembe, mint, taş deseni gibi yüzlerce farklı renk seçeneği ile büyükten küçüğe herkese hitap edebiliyor.

Özgün kapak teknolojileri 

Contigo’nun bir diğer özelliği ise termosları ve mugları için patentli olarak ürettiği kapak teknolojileridir. Contigo yeniliğe her zaman açık ve özgün çalışmalar yapan bir firma olarak kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına uyacak her çeşit kapak teknolojisini üretmeye çalışıyor. Öne sürdüğü bu farklı kapak teknolojileri ile de başarıyı yakalıyor. Contigo kapak teknolojileri ile her zaman termosun kolay kullanımı ve sızdırmaz özellik göstermesini hedefliyor.

Autoseal Teknolojisi

Autoseal teknolojisi Contigo’nun patentli teknolojilerinden birisidir. Autoseal ile üretilen kapaklar tek el kullanımına uygundur. Tek bir tuşu rahatça baş parmağınızla ittirebilirsiniz. Bu hareket sonucu termosun kapağı açılacak ve çayınızı kahvenizi keyifle yudumlayabileceksiniz. Autoseal ile üretilen kapaklar bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Temizliği rahatça gerçekleştirilebilir.

Kapak termosun içecekleri sıcak tutmasına yardımcıdır. Ayrıca sızdırmaz özelliği ile garanti sağlar. Autoseal kullanılan termosları çantaya güvenle atabilirsiniz. Contigo Autoseal kapaklar yalnızca termoslarda değil aynı zamanda çocuk suluklarında da kullanılır. Bu güvenlik aparatı çocuklar için de oldukça önemlidir.

SnapSeal Teknolojisi

SnapSeal teknolojisi sıvıların sızmasına ve dökülmesine karşı geliştirilmiştir. Bu kapağın kullanıldığı termoslarda sızma ve dökülme riski sıfıra iniyor. Bu teknolojiyi de tek elle kullanmak mümkündür. Kapak kısmında bulunan mekanizmayı tek bir hareketle aşağı bastırabilir yahut yukarı çıkarabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde hareketli kullanıma oldukça elverişlidir. Spor salonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. SnapSeal teknolojili kapakların temizliği de bulaşık makinesinde rahatça gerçekleştirilebilir.

Klasik Tasarımlar 

Contigo termosların genellikle yenilikçi fikirler ve capcanlı renklerle üretildiğini söyledik. Çok çeşitli tasarımları olan Contigo elbette klasik severleri de unutmuyor. Büyük hacimli termoslarda mat siyah ve yeşil renkler öne çıkıyor. Yeşil matlarda kullanılan kamuflaj deseni termosların tasarımına ayrı bir şıklık katıyor. Büyük hacimli ve klasik termoslar daha çok kampçılar ve doğa gezginleri tarafından tercih ediliyor.

Contigo Kullananlar

Contigo kullanıcıları markanın sağladığı her türlü avantaj yönüyle memnuniyetini dile getiriyor. Özellikle özgün kapak teknolojileri ile kendini ön plana çıkaran Contigo’ya ilgi gerçekten çok yoğun. Yalnızca kahve severler açısından değil, çocuklara yönelik tasarımları ile küçük yaş grubunun da dikkatini çekiyor. Su termosları konusunda da sızdırmaz kapakları sayesinde ön plana çıkan markalar arasında yerini alıyor. 

İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok