Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

AutoSeal ne demek? Contigo AutoSeal kapak özellikleri

AutoSeal ne demek? Contigo AutoSeal kapak özellikleri

Termos markaları kendilerini diğerlerinden ayırıp ön plana geçirmek için sürekli yenileşme ve gelişme çalışmaları yapar. Her biri kendi teknolojisini ortaya koyarak sektörün en iyisi olmayı hedefler. Contigo da bu amaç doğrultusunda çalışmalar yapmakta. Özellikle kapak teknolojileri konusunda zirveye oynayan Contigo termos kullanıcıları arasında en sık tercih edilen markaların başında geliyor.

Contigo termos markası sahip olduğu patentli kapak teknolojileri ile termosun sızıntı ve dökülme yapmasını engellemiştir. Bir termos kapağından beklenen temel iki özellik sızdırmaması ve tek elle rahatça açılabilmesidir. İşte Contigo da kullanıcıların bu istek ve talepleri doğrultusunda AutoSeal kapak teknolojisini üretmeyi başarmıştır.

AutoSeal kelimesini gören birçok insanın aklına AutoSeal ne demek diye sorular geliyor biliyoruz. Bu yazı ile sizlere AutoSeal hakkında bilmeniz gereken her şeyi açıklayacağız. Yazıyı okuduktan sonra aklınızdan AutoSeal ne demek sorusu tamamen silinmiş olacak. Hatta bu soruyu soran yeni insanlara cevabı siz anlatabileceksiniz. Hazırsanız başlıyoruz…

Contigo AutoSeal Teknolojisi

AutoSeal Contigo markasının ürettiği ve termoslarının kapaklarında kullandığı teknolojinin ismidir. AutoSeal kapak teknolojisi Contigo markasının patentli kapak teknolojisidir. Yani AutoSeal teknolojisi diğer termos markalarında bulunmaz. Üretimi ve tasarımı tamamen Contigo’ya aittir.

Contigo AutoSeal kapak teknolojisi ile termos kullanıcılarının büyük bir kısım sorunlarını çözüme kavuşturmuştur. Termoslarda sıklıkla yaşanan sızdırma ve dökülme sorunu AutoSeal teknolojisi ile sona ermiştir. Başlıca görevi bu sızdırmayı engellemektir. Ki görevini hakkıyla sonuna kadar yerine getirmektedir.

contigo westloop

AutoSeal kapak teknolojisi tek bir tuşla açılıp kapanmayı sağlayarak termosun tek elle kullanımını kolaylaştırmıştır. Herhangi bir meşguliyet anınızda tek eliniz doluyken termosu taşıdığınız elinizle termosu açmanız mümkündür. Yalnızca baş parmağınızı kullanarak ve düğmeye basarak termosu açıp içerisindeki içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Siz baş parmağınızla tek bir tıkla düğmeye dokunduğunuzda içerisindeki yaylı sistem sayesinde termosun kapağı hızlıca ve kolayca açılıyor.

Parmağınızı çektiğinizde ise açılan bölme kapanıyor ve bu sayede termos otomatik olarak kilitlenmiş oluyor. Bu kilit sistemi sayesinde acaba içeceğim döküldü mü endişesinden kurtulmuş oluyorsunuz.

AutoSeal kapakların temizliği de kullanımı kadar kolay. Kapağı gövdeden ayırdıktan sonra "push the clean" yazan yere basıp ittirdiğinizde katlı bölüm açılıyor ve kapak yıkanmaya uygun hale geliyor. Bu sistem sayesinde kapağın her tarafı kolayca yıkanabiliyor ve kirli kalan bir bölümü olmuyor.

Contigo bu büyük buluşu sayesinde termos kullanımını oldukça kolaylaştırmıştır. AutoSeal kapaklar büyük termosların yanı sıra küçük mug’larda da kullanılmaktadır. Özellikle araç içerisinde kullanıma uygun mini hacimli mugları seyir halindeyken kullanmayı oldukça kolaylaştırmaktadır. Termosu açma kapama sorununu ortadan kaldırdığı için sürücülere kahvelerini yudumlarken yalnızca yola konsantre olmaları kalır.

Contigo AutoSeal Kullanılan Ürünler

Contigo termos markasının ürettiği tek kapak teknolojisi AutoSeal değildir. Ancak kullanıcıların AutoSeal’ı çok sevmesi ve tercih etmesinden kaynaklı olarak bu teknoloji ile üretilen birçok modeli bulunmaktadır. Bu başlık altında AutoSeal patentli kapak teknolojisi ile üretilen birkaç Contigo ürününden bahsedeceğiz.

Contigo Westloop Termos Bardak 470 ml

Westloop termos bardak günlü hayatta yanınızda taşıyabileceğiniz en pratik termoslardan birisidir. Küçük boyutu ve kolay taşınabilir özelliği sayesinde termos bardak olarak adlandırılmaktadır. AutoSeal kapak teknolojisinin kullanıldığı ürünlerden birisidir. Kolaylıkla taşınabilir ve tek el kullanımına uygundur.

contigo westloop

Ürünü İncele

Contigo Westloop bardaklar sızdırma ve dökülme konusundaki başarısını ısıyı tutma konusunda da gösteriyor. Westloop bardağın içerisine koyacağınız içeceklerinizin sıcaklığını uzun süre boyunca koruyor.

  • Sıcak: 5 saat
  • Soğuk: 12 saat

Contigo Westloop termosun AutoSeal ile üretilen kapağını yıkamak da oldukça kolay. Kapağı gövdeden ayırdıktan sonra içerisinde tuşa basarak açabilirsiniz. Bu kapak bulaşık makinesinde de rahatça yıkanabilir. Herhangi bir zarar görmez.

Contigo AutoSeal Chill Couture Su Şişesi 720 ml

AutoSeal kapak teknolojisi yalnızca termoslarda kullanılmaz demiştik. Contigo’nun doğa dostu ve sürdürülebilir projelerinden birisi de ürettiği su şişeleridir. Bu şişeler sayesinde plastik atık çıkartmayı azaltmış olacaksınız. Contigo Chill Couture su şişesi AutoSeal kapak teknolojisinin kullanıldığı ürünlerden bir tanesidir. Bu kapak sayesinde su içmeyi pet şişelere oranla daha kolaylaştırır. Kapak açıp takma derdi olmadan tek tıkla kapağı açıp suyu içebilir parmağınızı çektiğinizde ise geri kapatabilirsiniz.

AutoSeal sayesinde ise şişem açıldı mı suyum döküldü mü gibi endişe ve kaygılardan uzaklaşmış olursunuz. 720 ml hacmi olan bu şişe günlük kullanım için uygundur.

Sahip olduğu teknoloji sayesinde soğuk içeceklerin ısısını tam 28 saat koruma özelliği göstermektedir. 

 



İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok